Tietoa meistä

Tietoa meistä

Olemme vuonna 1974 perustettu johtava suomalainen in vitro diagnostiikkaan (IVD) erikoistunut yritys. Kehitämme, valmistamme ja jakelemme luotettavia ja nopeita CE-merkittyjä diagnostisia testejä vieritestaukseen. Tavoitteenamme on edistää maailmanlaajuista terveyttä edistämällä tehokasta terveydenhuoltoa tarkan ja nopean diagnostiikan avulla. Tuotteidemme avulla autamme torjumaan mikrobilääkeresistenssiä, joka on yksi suurimmista uhkista maailmanlaajuiselle terveydelle, ja edistämme antibioottien vastuullista käyttöä perusterveydenhuollossa.

Aidian, aiemmin Orion Diagnostica, on vuonna 1974 perustettu suomalainen in vitro diagnostiikkaan (IVD) erikoistunut yritys. Kehitämme, valmistamme ja jakelemme luotettavia ja nopeita CE-merkittyjä diagnostisia testejä erityisesti perusterveydenhuoltoon. Tavoitteenamme on edistää terveyttä maailmanlaajuisesti edistämällä tehokasta terveydenhuoltoa tarkan ja nopean diagnostiikan avulla. Tämän saavuttamiseksi haluamme tarjota innovatiivisia ratkaisuja vieritestaukseen. Potilaiden varhaisella seurannalla ja vieritestauksella saadaan oikea-aikaisia tuloksia, jotka tukevat terveydenhuollon ammattilaisia hoitoa koskevassa päätöksenteossa.

Laadukkaat tuotteet ja potilasturvallisuus ovat liiketoimintamme ydin. Olemme erikoistuneet vieritestaukseen ja tuotevalikoimamme tarjoaa ratkaisuja muun muassa infektiodiagnostiikkaan, parempaan diabeteksen hallintaan sekä suolistosyövän seulontaan. Lisäksi tarjoamme helppokäyttöisiä hygieniavalvontatuotteita sairaaloiden ja teollisuuden käyttöön.

Terveydenhuollossa antibioottien asianmukainen käyttö on avainasemassa mikrobilääkeresistenssin ehkäisyssä. Mikrobilääkeresistenssi on yksi suurimmista uhkista maailmanlaajuiselle terveydelle. Testaaminen ennen lääkkeen määräämistä nopeilla ja tarkoilla vieritesteillä ohjaa järkevää antibioottien määräämistä. C-reaktiivinen proteiini (CRP) on erinomainen työkalu lisäämään diagnostista varmuutta ja ohjaamaan antibioottien oikeaa käyttöä. Tuotteemme tarjoavat ratkaisuja mikrobilääkeresistenssin torjuntaan ja edistävät antibioottien kestävää käyttöä perusterveydenhuollossa.

Maailmanlaajuinen toimintamme kattaa yli 60 maata. QuikRead go® -lippulaivatuotteitamme käytetään maailmanlaajuisesti ja asiakkaidemme käytössä on jo yli 60 000 laitetta. Täytämme ISO 13485 laatustandardin sekä FDA:n vaatimukset.

Meillä on noin 300 omistautunutta työntekijää, jotka haluavat olla eturintamassa luomassa työkaluja parempaan terveydenhuoltoon. Espoossa sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on paikallistoimistot 12 eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Tšekissä, Slovakiassa, Unkarissa, Puolassa, Alankomaissa, Belgiassa, Virossa ja Kiinassa.

Aidian Company Brochure

Aidian's local offices

Mission ja visio

  • Missio
  • Visio