Tietoa meistä

Tietoa meistä

Olemme johtava diagnostiikkayritys, jonka asiakaslähtöisellä ajattelutavalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ketterillä toimintatavoilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Haluamme edistää sujuvaa terveydenhuoltoa kehittämällä ja valmistamalla luotettavia, nopeita ja helppokäyttöisiä vieritestejä.

Olemme suomalainen diagnostiikka-alan yritys, jolla on 50-vuoden kokemus luotettavien, nopeiden ja helppokäyttöisten diagnostisten testien kehittämisestä ja valmistamisesta perusterveydenhuollon tarpeisiin. Asiakaslähtöisen ajattelutavan, korkealaatuisten tuotteiden sekä ketterien toimintatapojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut.

Kaikki 330 työntekijäämme ovat sitoutuneita työskentelemään edelläkävijöinä kehittämässä tuotteita, jotka edistävät terveydenhuollon kehittymistä entistä paremmaksi. Yksikin oikea hoitopäätös auttaa taistelemaan antibioottiresistenssiä vastaan, joka on yksi suurimmista tämän hetken globaaleista terveysuhista.

Espoossa sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi meillä on paikallistoimistot yhdeksässä eri maassa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Unkarissa, Puolassa ja Kiinassa.

Olemme entistä fokusoituneempia laajentamaan yritystämme ja kehittämään tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme vaatimukset nyt ja tulevaisuudessa.

Globaali jalanjälkemme kattaa tällä hetkellä yli 60 eri maata. Lippulaivatuotettamme, QuikRead go® instrumenttia, on maailmalla jo lähes 50 000 kappaletta. Vuosittainen liikevaihtomme on 55 MEUR. Täytämme ISO 13485 laatustandardin sekä FDA:n vaatimukset.

Arvot, mission ja visio

  • Arvot
  • Missio
  • Visio