Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka saan Aidian Academyn käyttöön?

Aidian Academy vaatii vuosittaisen sopimuksen. Ota yhteyttä myyjään.

Mikä on Aidian Academy -lisenssimaksu?

Jokainen opiskelija tarvitsee lisenssin (luettelonumero 154801) päästäkseen Aidian Academy -elearning-alustalle. Aidian Academy -ohjelmaan pääsee salasanalla.

Mikä on Aidian Academy -kurssimaksu?

Yksi kurssimaksu (luettelonumero 154802) antaa kaikille opiskelijoille, joilla on lisenssi, pääsyn yhdelle kurssille. Voit vapaasti valita kurssin tai kurssiyhdistelmän. Voit lisätä uusia kursseja helposti myös jälkikäteen.

Mikä on koordinaattori?

Suurelle opiskelijaryhmälle on mahdollista lisätä koordinaattorirooli lisäominaisuutena. Koordinaattori on oman ryhmän opiskelija, joka voi lisätä uusia opiskelijoita ryhmääsi, seurata opiskelijoiden edistymistä kursseilla ja saada tietoa myönnetyistä todistuksista.

Kuinka pääsen Aidian Academyyn?

Aidian Academy vaatii lisenssin. Kun palvelu on otettu käyttöön, saat järjestelmänvalvojan käyttäjältä (Aidianin kautta) sähköpostin, jossa on käyttäjänimesi (sähköpostiosoitteesi), väliaikainen salasanasi ja linkki Aidian Academyyn. Tarkista roskapostikansiosi siltä varalta, että tervetuloviesti toimitettiin sinne.

Kuka voi nähdä edistymiseni kursseilla?

Opiskelijat eivät näe toisiaan Aidian-akatemiassa. Vain jos ryhmällesi on määrätty koordinaattori, he voivat nähdä edistymisesi. Aidian Academy on GDPR -yhteensopiva.