QuikRead go CRP -tuotteet

QuikRead go CRP -tuotteet

QuikRead go CRP -testit ovat tehokkaita työkaluja vieritestaukseen. Testit ovat helppokäyttöisiä, vaativat vain lyhyen esivalmisteluajan ja tarjoavat luotettavat tulokset muutamassa minuutissa.

QuikRead go -tuotevalikoima sisältää viisi erilaista C-reaktiivisen proteiinin (CRP) testiä:

QuikRead go CRP

QuikRead go CRP-testi antaa luotettavan CRP-tuloksen muutamassa minuutissa ja nopeuttaa oikean diagnoosin tekemistä.

Lisätietoa

QuikRead go easy CRP

QuikRead go easy CRP:n kanssa käytettävä yksinkertainen näytteenotin helpottaa näytteenottoa ja mahdollistaa nopean ja helpon CRP-testauksen.

Lisätietoa

QuikRead go CRP+Hb

QuikRead go CRP+Hb -testi antaa luotettavasti kaksi tulosta, CRP:n ja hemoglobiinin (Hb), yhdestä näytteestä samalla kertaa.

Lisätietoa

QuikRead go wrCRP

QuikRead go wrCRP -testillä saa laajan mittausalueen CRP-tuloksen muutamassa minuutissa, joka nopeuttaa oikean diagnoosin tekemistä.

Lisätietoa

QuikRead go wrCRP+Hb

QuikRead go wrCRP+Hb -testi antaa luotettavasti kaksi tulosta, laajan mittausalueen CRP:n ja hemoglobiinin (Hb), yhdestä näytteestä samalla kertaa.

Lisätietoa

Laitteesta ja reagenssikiteistä koostuva käyttövalmis QuikRead go -järjestelmä mahdollistaa tarkat ja nopeat tulokset. Saadakseen parhaan hyödyn QuikRead go-järjestelmästä, terveydenhuollon ammattilainen voi valita käyttöönsä haluamansa QuikRead go-vieritestit laajasta testivalikoimasta.

Kiinnostuitko tuotteistamme?