Aidian Connect

Aidian Connect

Aidian Connect on mobiilisovellus, joka vastaanottaa QuikRead go® -instrumenttien tuloksia. Aidian Connectin avulla voit helposti jakaa tuloksia nopeuttaaksesi potilaiden hoitoa, vähentääksesi työmäärää ja helpottaaksesi työtehtäviä. Sovellus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Sovellus on käytettävissä Apple iOS- ja Android-mobiililaitteissa.

Aidian Connect on kumppanisovellus QuikRead go® -instrumenteille. Suojattu ja salattu Aidian Connect antaa pääsyn tietoihin vain ennalta määritetyille käyttäjille. Tietojen eheystarkistukset ja lokiominaisuudet varmistavat, että saat tuloksia, joihin voit luottaa. Aidian Connect mahdollistaa täysin langattoman liikuteltavuuden QuikRead go -instrumenteille, ja luotettavat tulokset ovat saatavilla milloin ja missä tahansa.

Aidian Connect -sovellus toimii Applen ja Androidin matkapuhelimien ja tablettien kanssa, iOS-versio 11.0 tai uudempi ja Android-versio 7.0 tai uudempi.

Aidian Connectilla varustetun mobiililaitteen on oltava yhdistetty samaan suojattuun terveydenhuollon organisaation paikallisverkkoon kuin QuikRead go -instrumentit.

Aidian Connect -sovellusta ei ole tarkoitettu käytettäväksi pysyvänä potilastiedostona.

Aidian Connectin avulla voit:

  • Tarkastella ja jakaa instrumenttien tuottamia tuloksia
  • Lisätä tuloshallintaan liittyviä tietoja
  • Luoda ja tulostaa laadunvarmistusraportteja
  • Tulostaa tulokset toimisto- tai kuittitulostimella