Sitoumuksemme

Aidian (aikaisemmin Orion Diagnostica) liittyi YK: n globaaliin kestävän kehityksen aloitteeseen huhtikuussa 2019 (sitoumuksemme).

YK:N Global Compact on maailman suurin yritysvastuuohjelma. Se tukee vastuullista liiketoimintaa yhdenmukaistamalla strategioita ja toimintoja yrityksissä ihmisoikeuksia, työvoimaa, ympäristöä ja korruption vastaisia yleismaailmallisia periaatteita noudattaviksi ja toteuttamalla toimia, jotka edistävät yhteiskunnallisia tavoitteita. Aloitteen on allekirjoittanut lähes 10 000 yritystä yli 160 maassa, Global Compact on maailman suurin vapaaehtoinen yritysvastuuohjelma.

Vastuullisuus, eettinen ja laillinen liiketoiminta ovat ensiarvoisia Aidianille kaikissa tilanteissa. Toimintaamme ohjaa Aidianin eettiset säännöt, ja liittymällä YK: n Global Compact -aloitteeseen osoitamme sitoutumisemme sen kymmeneen periaatteeseen. Yhdistämällä YK:N Global Compact-aloitteen kymmenen periaatetta strategiaamme, politiikkaamme ja menettelyihimme sekä luomalla luotettavuuden kulttuuria, emme ainoastaan pidä yllä perusvastuutamme ihmisille ja planeetalle, vaan myös luomme perustan pitkäaikaiselle menestykselle jatkuvan parantamisen prosessilla. Meille on tärkeää kasvaa ja kehittää liiketoimintaamme pitkällä tähtäimellä ja vastuullisella tavalla.

Lisätietoja Global Compact-aloitteesta löytyy verkkosivustolta.