Tuotteet

Aidian toimittaa laajan valikoiman CE-IVD-merkittyjä COVID-19-testejä. Aidianin koronatestien portfolio koostuu testeistä erilaisiin terveydenhuoltotilanteisiin ja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Aidian on paras kumppanisi nopeasti muuttuvassa COVID-19-diagnostiikassa.

SARS-CoV-2 -antigeenitestit

COVID-19 -infektion antigeenitestit ovat nopeita ja soveltuvat käytettäväksi vieritestauksessa niin laboratoriotesteinä kuin kotitesteinä. Antigeenitestit sopivat parhaiten silloin, kun niitä käytetään diagnostisena apuna henkilöille, jotka ovat äskettäin tulleet oireellisiksi ja joiden viruskuormitus hengitysteissä on suuri.

Tuotteet

Vasta-ainetestit (SARS-CoV-2 IgG ja IgM)

Vasta-ainetestit sisältävät IgM- tai IgG-luokan vasta-aineita SARS-CoV-2 virukselle. SARS-CoV-2 vasta-aineet saavuttavat havaittavan tason potilaan veressä noin 1-2 viikkoa infektion jälkeen. Vasta-ainetestiä ei voida käyttää diagnoosiin COVID-19-infektion alkuvaiheessa.

Tuotteet

SARS-CoV-2 -molekyylidiagnostiikka

COVID-19-molekyylitestit havaitsevat viruksen nukleiinihapon – ne tunnistavat tietyt virusspesifiset geenit, jotka osoittavat viruksen löytyvän näytteestä. Molekyylitestit tehdään yleisesti nenänielusta otetulla näytteellä, joka otetaan joustavalla vanupuikolla. Positiivinen molekyylitestin tulos on erittäin luotettava infektion indikaattori. Negatiivinen tulos ei kuitenkaan sulje kokonaan pois koronavirustautia.

Tuotteet